Debatforum - Hjemmefødselsordning? - lad os beholde hjemmefødselsord..
   
Skrevet af
Thomas Rostoft , slagelses 4200
13. Jan 2008 kl. 16:42
da der skal tages stilling til om man kan føde hjemme
i 2008
synes jeg vi skal prøve at blive hørt
vi som har brugt hjemmefødsels
har haft en god oplevles med ordningen

så lad os beholde den kærer politiker
da det er op til dem i sideste ende
Svaret af
maria, Svendborg
13. Jan 2008 kl. 17:23
1.

Jammen må de afskaffe hjemmefødselsordningerne i DK?.
Jeg troede at det var en hvers kvinde ret, at bestemme, om hun ville føde hjemme på klinik eller hospital, det kan/må de da ikke ændre ved!
Maria
Svaret af
Jordemoder Susanne Warming , Hjemmefødselsordning Sjælland Send email
13. Jan 2008 kl. 20:43
2.

Der er ikke nogen der har truet med at lukke Hjemmefødselsordning Sjælland. Ordningen er velfungerende og bliver mere og mere eftertragtet, så mon ikke den vil eksistere også fremover. Men Region Sjælland skal tage endeligt stilling til alle specialer i 2008. Her i blandt også Hjemmefødselsordningen.
Det er korrekt, at man i DK har ret til jordemoder i forbindelse med hjemmefødsel. Denne ret er der ikke ændret på. Det er blot et spørgsmål om, hvordan man ønsker at tilbuddet til hjemmefødende skal være. Om der er nogle fordele ved at kende jordemdoeren inden fødslen og nogen fordele ved at jordemoderen er erfaren inden for hjemmefødsler. Eller om det er tilstrækkeligt at den sygehuserfarne jordemoder fra en fødeafdeling kommer ud til fødslen i hjemmet (hvis de har tid).
Svaret af
Pia Johansen, Stenlille, vestsjælland Send email
14. Jan 2008 kl. 13:16
3.

Pyyyyyhhaaaa!! Susanne, godt du lige skrev noget her :o) Der blev jeg sku helt nervøs, mere end jeg er bare ved tanken om at det er til diskussion, hvad der skal ske med ordningen.
Nej jeg tror simpelthen heller ikke på at de nedlægger ordningen, da det er stigende hvor mange der vælger hjemmefødsler. Og med alle de indlæg der blev skrevet sidste år til politikerne, så må de da kunne fatte at den her ordning er vejen frem!

VH Pia
   

Sponsor 1    Sponsor 2

Valid XHTML 1.0 Transitional