Brugerindlæg - "Mor til fire børn: Det første født på sygehus, det næste hjemme uden hjemmefødselsordning og de sidste to med Hjemmefødselsordningen Vestsjælland" af Anja Pedersen


En helt igennem fantastisk hjemmefødselsordning, som ved hjælp af kendthed, god tid til den enkelte og ikke mindste skønne jordemødre, formår at give den følelse en følelse af trykhed.

At der er god tid ved hjemme konsultationerne gør at alt bliver snakket godt igennem, og der er altid plads til spørgsmål af den ene eller anden art, hvilket er med til at forberede en på selve fødslen og tiden som nybagt familie.

I vores tilfælde har vi valgt at have de store søskende med til fødslerne, og har var det igen fantastisk at det var et kendt ansigt som kom, de skulle ikke til at forholde sig til en fremmede, men kunne glad snakke med jordemoderen som de jo allerede kendte så godt, hvilket uden tvivl var med til at sikre dem nogle rigtig gode og trygge oplevelser.

Under mine fødsler har jeg haft en oplevelse af for det første at kunne give mig helt hen til fødselsarbejdet, og for det andet at kunne stole 100% på at jordemoderen vidste hvordan jeg gerne ville have MIN fødsel, igen et spørgemål om kendthed og fortrolighed med hinanden.

Efter mine fødsler har jeg sat stor pris på at få snakket forløbet igennem, og her er det igen en kæmpe force at det er med den jordemoder der var med ved fødslen og som kendte mig.

Så alt i alt en helt igennem fantastisk ordning, som er med til at sikre en masse kvinder at de får de fødsler de ønsker sig, omgivet af mennesker de kender og stoler på, i deres eget hjem og (så hvidt muligt) ud fra deres egne ønsker om hvordan lige netop de gerne vil have deres fødsel skal være.

Hilsen

Anja Pedersen

På vegne af hele familien

Sponsor 1    Sponsor 2

Valid XHTML 1.0 Transitional