Frisk boligen op før hjemmefødsel

En hjemmefødsel er en stor begivenhed, som vordende forældre og deres familie ser frem til. En lille ny ankommer i familien, og det skal selvfølgelig fejres. Har I valgt en hjemmefødsel, så er I sikkert allerede i gang med de praktiske forberedelser, såsom at leje et fødekar eller skabe en god atmosfære i soveværelset, hvis den lille skal fødes på sengen. Men nu hvor I er i gang, så kan I samtidig pifte jeres bolig lidt op, så I ikke behøver at spekulere på det, når babyen først er ankommet.

Mal, udskift møbler og tæpper eller find ny dekoration

Mange danskere er glade for at købe boliger og vedligeholde deres boliger. Det kan være, at væggene trænger til maling, eller at der skal udskiftes en sofa eller andre møbler i boligen. Det kan også give et frisk pust, at I fx vælger nye løbere til entregulve eller køkkengulvet, og dem finder I et stort udvalg af hos Trendcarpet. Det kan være, at der skal ny brugskunst som lysestager, glas-, træ- eller porcelænsfigurer i vindueskarmen, på reolen eller på bordet. Det er alt sammen med til at skabe en hyggelig stemning.

I skal selvfølgelig være opmærksomme på, at jeres barn på et tidspunkt begynder at gå omkring og pille ved tingene, og så skal dekorationen sættes op et sted, hvor barnet ikke kan rive det ned. Det kan også være, at I trænger til nye gardiner, nye spejle eller nye grønne planter.

Det er forskelligt, hvad vi hver især holder af at omgive os med. Det vigtigste er, at I frisker boligen op, så den fortsat matcher jeres smag. Det er skønt at få et barn, men også tidskrævende. Så når I får ordnet boligen, før hjemmefødslen går i gang, så er der meget mere ro på. I kan koncentrere jer om fødslen og om at blive forældre, og der er et stigende antal forældre, som vælger at få jordemoderen på besøg i eget hjem i stedet for at tage på hospitalet.

Sortér i de gode råd og vælg dem I vil følge

Der findes mange gode råd til, hvordan man skal være en god forælder og opdrage sine børn. Det kan godt være en lidt forvirrende jungle at finde rundt i. Her vil vi godt sige, at der ikke findes kun en, men flere måder at opdrage på, og I skal nok finde jeres måde henad vejen. Det vigtigste er, at I har en god kommunikation med barnet og med hinanden. Det hele starter allerede ved hjemmefødslen, som forhåbentlig bliver rolig og tryg, fordi I befinder jer i hjemlige omgivelser.

mts_wordx